Wie Ben ik?Even voorstellen;


Mijn naam is Thamara de Graaf-Prins, geboren op 27 mei 1969, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
In 1988 ben ik afgestudeerd als verzorgende C en heb ik eerst een aantal jaar in de gezinszorg gewerkt, vervolgens een aantal jaar in de wijkzorg en de laatste 7 jaar heb ik als zzp-er in de nachtzorg terminale patienten thuis mogen verplegen.

Omdat de nachtdiensten mij zwaar vielen, ben ik op zoek gegaan naar iets wat mij weer energie kon geven.

Zo ben ik uitgekomen bij de voetreflexzonemassage. Vanaf het begin had ik een groeiende interesse en grote behoefte om hier meer over te weten.
Drie en een half jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding tot voetreflexologie op basis van de Westerse principes; er ging een wereld voor me open!

Voor het tweede jaar ben ik overgestapt naar een opleiding die zich heeft gespecialiseerd in de Chinese voetreflex. Daar heb ik het geluk gehad dat ik een jaar in de praktijk van mijn docent stage mocht lopen. Zie; www.totalhealth.eu
Dit is een enorme mooie tijd geweest waar ik veel geleerd heb!
Via deze opleiding ben ik in Oktober 2009, 16 dagen in China geweest. Daar heb ik gestudeerd aan de universiteit van Beijing en stage gelopen in 3 verschillende massage ziekenhuizen. Weten hoe het me afgegaan is in China?.Mijn dagboek, foto's en filmpjes zijn te vinden op mijn FaceBook-pagina.


Sinds 2011 mag ik mezelf voetreflex therapeut noemen, en heb ik in 2012 ook de opeleiding HBO medische basis kennis met succes afgerond.

Ik wil graag;

- Dat de cliŽnt zich veilig en gehoord voelt.
- Dat cliŽnten op een effectieve, snelle manier van hun klachten afkomen.
- Dat elke cliŽnt een massage ontvangt, die is afgestemd op zijn of haar situatie.

Praktijk Chinese Voetreflex ©